Ασφάλεια Αυτοκινήτου. Φθηνά ασφάλιστρα KSP Ασφαλιστική

Εξυπηρέτηση Πελατών

Θεσσαλονίκη - Σίνδος
Γερμανού Καραβαγγέλη 21
t: 2310-795.989
m: 6976868099

Ώρες επικοινωνίας:
Καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00
και από τις 17:00 έως τις 20:00

Προσφορά Εργασίαςoffer

Ασφάλειες Υγείας

health

Νιώθετε πως η κρατική σας ασφάλεια δεν μπορεί να καλύψει ικανοποιητικά τις ανάγκες της οικογένειάς σας; Επιθυμείτε την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα και περίθαλψη για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Επικοινωνήστε άμεσα με τους συνεργάτες της Ksp και αδράξτε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη περίθαλψη σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. Οι συνεργαζόμενες με την Ksp ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν την αξιοπιστία και το κύρος που απαιτείται για να σας παράσχουν ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας, στα καλύτερα νοσοκομειακά ιδρύματα της Ελλάδας.

Εξασφαλίστε για σας και την οικογένειά σας την καλύτερη δυνατή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες των Ασφαλειών Υγείας και επιλέξτε την φροντίδα που σας ταιριάζει σε κλινικές της Ελλάδας με το πλέον καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό. Επιλέξτε οι ίδιοι τους γιατρούς και τις κλινικές που σας αποπνέουν εμπιστοσύνη. Με ασφαλιστήρια συμβόλαια διαυγή, σαφή, δίχως δυσνόητη και περίπλοκη ορολογία, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τις παρεχόμενες καλύψεις και θα μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε ανά πάσα στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για ορισμένες από τις συνηθέστερες παροχές στα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας και επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ασφάλειες Υγείας