Ασφάλεια Αυτοκινήτου. Φθηνά ασφάλιστρα KSP Ασφαλιστική

Προσφορά Εργασίαςoffer

Ημερολόγιο

« Ιούλιος 2019 »
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Πώς να αναγνωρίσετε και να αποφύγετε την απάτη στις ασφάλειες αυτοκινήτων.

Οι 5 καλύτερες συμβουλές για να αναγνωρίζετε και να αποφεύγετε απάτες στις ασφάλειες αυτοκινήτων και να μην πέσετε θύμα «επιτήδειων».  Επιμορφωθείτε και προστατέψτε τον εαυτό σας όσον αφορά το όχημά σας και την ασφάλεια αυτοκινήτου σας.
Καθώς οι απάτες στον κλάδο των ασφαλειών πληθαίνουν επικίνδυνα, όλοι μας οφείλουμε να είμαστε ενήμεροι για τις ανέντιμες τακτικές που χρησιμοποιούνται από επιτήδειους του χώρου των ασφαλειών αυτοκινήτων για να μπορούμε να τις αποφεύγουμε. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, μεγάλο ποσοστό οδηγών συμφωνεί πως τα ασφάλιστρα είναι υπερβολικά υψηλά λόγω ψευδών αξιώσεων και εξαπάτησης. Στην πραγματικότητα κάθε φορά που μια ασφαλιστική εταιρεία αποπληρώνει μία απατηλή αξίωση, ο καταναλωτής είναι αυτός που πληρώνει «τη ζημιά» με τη μορφή υψηλών ασφαλίστρων.

Ακολουθούν 5 εισηγήσεις που θα βοηθήσουν τους οδηγούς να προστατεύσουν τον εαυτό τους από το να γίνουν θύματα εξαπάτησης σε περίπτωση ατυχήματος.

1.    Τηλεφωνήστε άμεσα την ασφαλιστική σας εταιρεία. Ορισμένες εταιρείες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε διάφορα ζητήματα στον τόπο του ατυχήματος μιλώντας στον άλλο οδηγό, διευθετώντας τον ερχομό γερανού, την ενοικίαση νέου αυτοκινήτου, τη μεταφορά του χτυπημένου σε προτιμώμενο συνεργείο, ή ακόμη και επικοινωνώντας με συγγενείς και φίλους αν είναι αυτό απαραίτητο.

2.    Μάθε το συνεργείο με το οποίο προτιμά να συνεργάζεται η ασφαλιστική σου εταιρεία. Μια σοβαρή ασφαλιστική εταιρεία θα συνεργάζεται με συνεργείο που ακολουθεί τις κατάλληλες διαδικασίες και είναι σε θέση να προστατέψει την προσωπική σας ζωή.

3.    Να είστε πολύ προσεκτικοί με εταιρείες μεταφορών που εμφανίζονται στον τόπο του ατυχήματος. Ορισμένοι οδηγοί γερανών, γνωστοί ως «κυνηγοί», συνεργάζονται με συνεργεία αυτοκινήτων και δρουν ημι-παράνομα, επιβάλλοντας υπερβολικά υψηλές χρεώσεις.

4.    Αν έχετε τραυματιστεί εξαιτίας του ατυχήματος, διατηρήστε ακριβές αρχείο της αγωγής ή της φροντίδας που σας παρασχέθηκε, περιλαμβανομένων των ονομάτων των γιατρών που σας εξέτασαν, τις σχετικές ημερομηνίες, τους νοσοκομειακούς ή άλλους χώρους καθώς και την όποια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αφιερώστε χρόνο να συγκρίνετε το αρχειακό σας υλικό με τις δηλώσεις της ασφαλιστικής σας εταιρείας για να εξακριβώσετε κατά πόσον οι χρεώσεις είναι ακριβείς.

5.    Να είστε πάντοτε πολύ προσεκτικοί και να διαβάζετε εξονυχιστικά οποιοδήποτε έγγραφο σας βάζει να υπογράψετε ο οδηγός γερανού, κάποιος δικηγόρος ή ιατρός και να μην υπογράφετε ποτέ μία κενή φόρμα ασφαλιστικών αξιώσεων.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ιστολόγιο Ασφάλειες Αυτοκίνητων Πώς να αναγνωρίσετε και να αποφύγετε την απάτη στις ασφάλειες αυτοκινήτων.