Ασφάλεια Αυτοκινήτου. Φθηνά ασφάλιστρα KSP Ασφαλιστική

Προσφορά Εργασίαςoffer

Ημερολόγιο

« Ιούλιος 2019 »
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ασφάλεια Ζωής – Γιατί;

Όταν κάποιος αναλαμβάνει τη γαμήλια δέσμευση, κατανοεί (ή θα έπρεπε να κατανοεί) πως η δέσμευση αυτή είναι ισόβια. Από τη στιγμή που δημιουργεί τη δική του οικογένεια, αρχίζουν να πλημμυρίζουν το μυαλό του σκέψεις και προβληματισμοί που ουδέποτε τον απασχόλησαν όταν ήταν νέος.

Τα συμφέροντα της οικογένειας αρχίζουν να τον απασχολούν περισσότερο από τα δικά του. Δουλεύει πιο σκληρά, προσπαθεί περισσότερο και αρχίζει να αποδέχεται προκλήσεις που θα εξασφαλίσουν την οικογένεια και θα την κάνουν να νιώσει υπερήφανη.

Πράγματι η οικογένεια σημαίνει πολλά για τον καθένα από μας. Ακόμη και εκείνοι που ισχυρίζονται πως δεν είναι συναισθηματικοί τύποι λιώνουν σαν το κερί όταν εξετάζουν ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά τους. Ποιος από εμάς δεν θα αντιδρούσε έτσι; Η οικογένεια αποτελεί τη βασική μονάδα της κοινωνίας μας και περιλαμβάνει τους ανθρώπους με τους οποίους περνάμε τον περισσότερο χρόνο τη ζωής μας. Έχοντας όλα αυτά υπόψη, αναγνωρίζουμε πως όλα όσα κάνουμε έχουν ως επίκεντρο τη βελτίωση της ζωής της οικογένειάς μας. Ωστόσο, φαίνεται πως, στις μέρες μας, ο χρόνος δρα εναντίον μας. Δεν γνωρίζουμε πότε θα πεθάνουμε και προφανώς, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Το γεγονός αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο εμπόδιο στα όποια σχέδια κάνουμε για την οικογένειά μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προέκυψαν και διαμορφώθηκαν οι ασφάλειες ζωής. Δεν είναι απλώς μια εργασία που απολαμβάνουν λίγοι άνθρωποι. Είναι μία κίνηση που καθιστά δυνατή την αθάνατη αγάπη. Τι είναι, λοιπόν, η ασφάλεια ζωής; Μπορεί να εξισωθεί με τις τραπεζικές καταθέσεις;

Για ορισμένους είναι κάτι παρόμοιο. Για άλλους, όμως, λειτουργεί διαφορετικά. Μπορείς εύκολα να αποσύρεις χρήματα ανά πάσα στιγμή από μια τραπεζική κατάθεση. Στην ασφάλεια ζωής ωστόσο, τα χρήματα αποδίδονται μόνο σε περίπτωση θανάτου ή ατυχήματος, ανάλογα με την περίπτωση. Και τα δύο μπορούν να αποδώσουν τόκους, που υπόκεινται φυσικά στους όρους του συμβολαίου ή της κατάθεσης. Στην ασφάλεια ζωής, όμως, δεν έχεις τη δυνατότητα να μετακινήσεις τα κεφάλαια που έχεις αποταμιεύσει μελλοντικά για την οικογένειά σου.

Στην ασφάλεια ζωής, είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις μια εισφορά που θα συνιστά και τη χρηματική αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου. Θα σου ζητηθεί να καταγράψεις τους δικαιούχους της αποζημίωσης αυτής και σε περίπτωση θανάτου τα χρήματα που είχαν δοθεί ως εισφορά θα αποδοθούν σε αυτούς. Τα χρήματα αυτά θα είναι σε θέση να καλύψουν τυχόν ακάλυπτα χρέη του θανόντος, τα έξοδα της κηδείας του και θα παράσχουν στην οικογένειά του τη δυνατότητα να κάνει μια νέα αρχή.

Η ασφάλεια ζωής είναι εξαιρετικά σημαντική. Θα στηρίξει την οικογένειά σας σε περίπτωση που εσείς εκλείψετε. Αυτό αληθεύει ιδιαίτερα στην περίπτωση που είστε ο μόνος εργαζόμενος γονέας. Πώς θα καταφέρει η σύζυγός σας να καλύψει οικονομικά την εκπαίδευση των παιδιών σας καθώς και τις καθημερινές τους ανάγκες; Μέσω της ασφάλειας ζωής μπορείτε να επεκτείνετε τη στοργή σας για τους οικείους σας ακόμη και όταν εσείς δεν θα είστε μαζί τους. Μπορείτε να δώσετε συνέχεια και να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρά σας γι’ αυτά. Για να μπορέσετε, όμως, να επιτύχετε το στόχο αυτό πρέπει να κινηθείτε πολύ προσεκτικά και να κάνετε σοφές επιλογές όταν θα διαμορφώσετε τους όρους του συμβολαίου ασφάλειας ζωής που θα υπογράψετε. Ειδάλλως, οι κόποι σας θα αποβούν μάταιοι.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ιστολόγιο Ασφάλειες Ζωής Ασφάλεια Ζωής – Γιατί;