Ασφάλεια Αυτοκινήτου. Φθηνά ασφάλιστρα KSP Ασφαλιστική

Εξυπηρέτηση Πελατών

Θεσσαλονίκη - Σίνδος
Γερμανού Καραβαγγέλη 21
t: 2310-795.989
m: 6976868099

Ώρες επικοινωνίας:
Καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00
και από τις 17:00 έως τις 20:00

Προσφορά Εργασίαςoffer

Ασφάλειες Ζωής

life

Έχετε αναρωτηθεί πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας σε περίπτωση ατυχήματος; Σας απασχολεί η αβεβαιότητα της καθημερινότητας; Αν ναι, εξετάστε προσεκτικά τις ακόλουθες παροχές:

 

 

 

  • Νοσοκομειακή και εξω-νοσοκομειακή Περίθαλψη.
  • Σύνταξη.
  • Αποταμίευση (εφάπαξ).
  • Αποζημίωση σε περίπτωση απώλειας εισοδήματος.
  • Οικονομική εξασφάλιση οικείων σε περίπτωση θανάτου ή αναπηρίας.

Ο τομέας της Τέτοιου είδους παροχές αποτελούν πλέον συνήθεις προσθήκες στα Ασφαλιστήρια Συμβόλαια ζωής, καθώς καλύπτουν ανάγκες αδήριτες και διαχρονικές. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες που συνεργάζονται με την Ksp προσφέρουν αξιόπιστα και ευέλικτα ασφαλιστήρια συμβόλαια που διασφαλίζουν την ηρεμία και την ευημερία τη δική σας και της οικογένειάς σας. Οι έμπειροι συνεργάτες της, πλήρως ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις γύρω από τις παροχές των ασφαλιστήριων συμβολαίων ζωής, είναι σε θέση να σας τις εξηγήσουν με ακρίβεια και απλότητα, να σας βοηθήσουν να διακρίνετε τι χρειάζεστε καθώς και πώς μπορείτε να το εξασφαλίσετε με τον πλέον άμεσο και οικονομικό τρόπο.

Το άγχος της καθημερινότητας και το διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και κοινωνικό τοπίο έχουν καταστήσει τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής αναγκαιότητα για όσους σκέφτονται μακροπρόθεσμα και θέλουν να εξασφαλίσουν τους οικείους και τον εαυτό τους από τις, δυστυχώς αναπόφευκτες, δυσμενείς συγκυρίες της ζωής.

Η συνισταμένη παραγόντων όπως η οικογενειακή κατάσταση, η υγεία, η ηλικία, οι οικονομικές σας δυνατότητες καθώς και η δυνατότητα επιλογής διαφόρων ειδικών ασφαλιστικών παροχών θα καθορίσει τους όρους του συμβολαίου που σας ικανοποιεί και το ύψος των ασφαλιστήριων εισφορών.

Δεν χρειάζεται να σας τρομάζει το πλήθος και η ορολογία των εξειδικευμένων πληροφοριών. Επικοινωνήστε μαζί μας δίχως καμία δέσμευση και ενημερωθείτε πλήρως στο χώρο σας για ό, τι σας απασχολεί γύρω από τις ασφάλειες ζωής.
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ασφάλειες Ασφάλειες Ζωής