Ασφάλεια Αυτοκινήτου. Φθηνά ασφάλιστρα KSP Ασφαλιστική

Εξυπηρέτηση Πελατών

Θεσσαλονίκη - Σίνδος
Γερμανού Καραβαγγέλη 21
t: 2310-795.989
m: 6976868099

Ώρες επικοινωνίας:
Καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00
και από τις 17:00 έως τις 20:00

Προσφορά Εργασίαςoffer

Ασφάλεια Επιχείρησης

businessΝιώθετε πως η επιχείρησή σας απειλείται; Πόσες φορές έχετε δει το κατάστημα ή το γραφείο σας να υφίσταται καταστροφές ή βλάβες τις οποίες δεν είχατε προβλέψει, όπως λ.χ. κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης ή μιας βίαιης καταιγίδας; Θέλετε να εξασφαλίσετε το εισόδημά σας έναντι οποιασδήποτε ζημίας;

Η ασφάλιση της επιχείρησής σας αποτελεί ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για πολλούς λόγους. Κατ’ αρχάς, η επιχείρησή σας αποτελεί τη μόνη πηγή εισοδήματος για σας και την οικογένειά σας. Αν υπάρχει, λοιπόν, κάτι που αξίζει να διασφαλιστεί, αυτό είναι η ικανότητά σας να εξοικονομείται τα προς το ζην σε μηνιαία βάση. Η ασφάλιση της επιχείρησής σας θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να εργάζεστε. Θα τη διατηρήσει λειτουργική και, συνεπώς, παραγωγική, παρά τις όποιες δυσμενείς συγκυρίες προκύψουν.

Όπως και στην ασφάλιση αυτοκινήτου, το κόστος για την ασφάλιση της επιχείρησής σας έναντι φυσικών καταστροφών, πυρκαγιάς κτλ. δεν είναι ανάγκη να είναι δυσβάσταχτο – αρκεί να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες με πείρα στο χώρο των ασφαλιστήριων συμβολαίων και σε ασφαλιστικές εταιρίες κύρους και αξιοπιστίας. Η ασφάλιση της επιχείρησής σας διασφαλίζει τα σχέδιά σας έναντι οποιωνδήποτε αστάθμητων παραγόντων και εγγυάται το εισόδημά σας, καθιστώντας την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων σας εφικτή.

Η Ksp είναι σε θέση να σας προτείνει σαφή και ευέλικτα ασφαλιστήρια συμβόλαια, πλήρως προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα και στις κατά τόπους καιρικές και κοινωνικές συνθήκες, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας ανά πάσα στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας δίχως καμία δέσμευση και ενημερωθείτε πλήρως και με σαφήνεια γύρω από τις επιλογές για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια επιχείρησης. Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να διακρίνετε τους πραγματικούς κινδύνους που απειλούν την επιχείρησή σας καθώς και το πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το εισόδημά σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ασφάλειες Ασφάλεια Επιχείρισης